Care-i vrajala cu Google PageRank? Pentru ce imi trebuie Google PageRank? Care e Google PageRank-ul meu ?

         Paginile web cu un PageRank mai mare apar primele la o cautare pe google.Deci este foarte important sa ai un PageRank mare adica 10/10  .

         Ca sa faci un PageRank mai mare eu recomand ca administratorul unul webpage sau blog sa se ocupe de un proiect care e cautat de un numar mare de utilizatori .Acestia impartind link-ul siteului peste tot blogul sau websiteul primeste un PageRank mai mare.Deci cu cat mai popular siteul cu atat PageRank mai mare.

          Toata lumea se intreaba unde sa pozitioneze reclamele de la Google AdSense pentru a avea mai multe click-uri.
          Ei bine ..Eu am observat ca lumea viziteaza reclamele afisate in partea de sus a paginii , coltul din dreapta sus e cel mai bine accesat pentru o reclame google ,dar si in coltul din stanga atat si in headderul paginii.

Deci daca va ganditi sa pozitionati reclama google puneti aproximativ aici :


Plasati reclamele acolo unde credeti dumneavoastra ca se dau click-urile cele mai multe.Exemplu: 
1.Langa butoanele de download
2.Langa imaginile slideshow
3.Langa horoscop
4.Langa titlul postarii
5....ETC...


“Cum sa fac bani din blog ?”, “Cum sa castig bani din blogging ?”, “Cum sa castig bani pe Internet?”…etc. Sunt intrebari pe care orice blogger si le-a pus.

Cele mai importante surse de venit din blog sunt :

1.Google Adsense.
            Google AdSense este un program de publicitate online oferit de google.ro/com/eu ..etc. care furnizeaza reclame pe baza de text, imagine sau video proprietarilor de blog-uri site-uri...etc.
            Dupa crearea unui cong google si aplicarea la Google AdSense , acesta genereaza un cod JavaScript pe care tu va trebui sa il pui la tine pe site. Acest cod va genera o reclama CPC adica Cost-per-Click care te va plati in functie de click-urile pe acea reclama dar si in functie de PageRank-ul  websiteului sau blogului tau.

2.Articole Sponsorizate. 
             Tu creezi la tine pe blog articole care fac reclama altui website sau blog ,in schimbul unei sume de bani /lunare  /anuale .

3.Link-uri .
             Poti adauga un site in Blogroll contra unei sume lunare. Suma se stabileste in functie de popularitatea blogului tau. Daca blogul tau are un PR mare sau foarte multi vizitatori unici lunar, site-ul pe care il adaugi in lista ta de recomandari va avea de castigat (fie in termeni de transfer de PR, fie in termeni de crestere a numarului de vizite).

4. Crearea unui produs propriu .
             Creezi ceva si vinzi pe blog/site .De exemplu un prieten de al meu creaza wallpapere face fotografii si le vinde pe blog.Creezi teme pentru blogspot si le vinzi ...etc.



Website Updated!  
New:
Categorii : - De acum aveti butonul sus Need For Speed World , Counter-Strike 1.6 , Filme , Muzica si altele
-In sidebar aveti noi pagini si categorii
Pagini - Paginile sun ONAIR /Opened
Tema -Tema noua mai curata mai deschisa mai utila

La Multi Ani asteptaticumva.blogspot.com!!!

130.000 Vizitatori

By Loading...