Daca vreti ca website-ul sau blogul dumneavoastra sa fie indexat in motorul de cautare Google in cel mai scurt timp (aproximativ 3 zile) atunci urmati pasii de mai jos:

1.Intrati pe:

http://images.google.com/intl/ro/add_url.html

2.Completati la :
URL: Adresa site-ului dumneavoastra
Comments: Detalii despre website/blog

3.Apasati Adauga URL




EXEMPLU:

URL: asteptaticumva.blogspot.com
Comments: Loading Blog Blogspot

Apas : ADAUGA URL

10 Responses so far.

  1. Unknown says:

    Producţia poligrafică (imprimată) reprezintă una din cele mai rezultative şi accesibile forme de publicitate şi se caracterizează printr-un preţ destul de mic. Clienţii dumneavoastră doresc să aibă în posesia lor foi volante, buclete, cataloage cu descrierea serviciilor prestate sau a producţiei Dumneavoastră.

    Publicitatea este informaţia propagată în orice formă, în orice mod şi cu ajutorul oricăror tipuri de mijloace, adresată unui cerc larg de persoane şi orientată spre atragerea atenţiei asupra obiectului căruia i se face publicitate, formarea şi menţinerea atenţiei asupra acestui obiect şi promovarea lui pe piaţă.

  2. Super articolul. Intra si pe http://www.7dolari.blogspot.ro/2014/07/motor-de-cautare.html pentru a vedea pe scurt cum functioneaza un motor de cautare.

  3. Anonymous says:

    http://magazine-de-haine-online.blogspot.ro/

  4. Anonymous says:
    This comment has been removed by a blog administrator.
  5. Anonymous says:

    that-thing.com Un site foarte interesant cu o groaza de articole si chestii super faine si de actualitate. Merita sa incercati :D

  6. AMG says:

    http://lucrari-licenta-amg.blogspot.nl

  7. Unknown says:

    http://adaugaurl.blogspot.ro/
    PESTE 3,5 MILIOANE DE OAMENI DIN ÎNTREAGA LUME AU FOLOSIT SERVICIUL MOTOR PREZENTAREA ENTIREWEB GRATUIT DE CĂUTARE SĂ-ȘI PREZINTE SITE-URILE LOR PENTRU MOTOARELE DE, CUM AR FI GOOGLE, YAHOO, BING ȘI MAI DE CĂUTARE.
    Creste posibilitatea de a rămâne enumerate în motoarele de căutare,
    Mai mult de 3,5 milioane de oameni au folosit Entireweb să-și prezinte site-urile lor - acum e rândul tău ,economisi timp prin trimiterea site-ul dvs. pentru toate motoarele de căutare de top și lăsa oamenii să știe că exiști.
    În câteva secunde, puteți începe să utilizați cel mai important instrument de motor de căutare depunerea on-line.
    Trimiteți site-ul la o retea imensa de motoarele de căutare.

  8. Unknown says:

    http://adaugaurl.blogspot.ro/

  9. Anonymous says:

    Foarte bun articolul
    Pentru cei care se pricep cat de cat pot incerca sa-si optimizeze singuri site-ul. Eu mi-am optimizat singur site-ul si am economisit ceva bani dar nu acelasi lucru pot sa-l zic despre timp :))
    http://seo.izamar.ro/index.php/2016/09/16/optimizare-seo-promovare-seo-cum-ajungi-pe-prima-pagina-google/

Leave a Reply